Сграда ВХТИ ПАРК

С Удоволствието Ви представяме най-новият ни проект “ВХТИ ПАРК”. Новопроектираната сграда е със смесено предназначение, разположена в непосредствена близост до Университет „Проф. д-р Асен Златаров“, ж.к-с“Славейков“, по дължина, успоредно на бул. “Проф.Яким Якимов”. 

В нея са заложени седем жилищни етажа в три входа А Б В и проектирани с компактно разпределение апартаменти с 1, 2 и 3 спални, както и подземни и надземни гаражи и паркинг, заведение за обществено хранене, аптека, магазин за промишлени стоки и офис. 

Рамкови квадратури за двустайните жилища са от  50 до 73 кв.м.; тристайни от 78 до 93 кв.м.; четиристайни от 103 до 124 кв.м. 

В Предварителния договор, който се сключва между двете страни,  ние като строители, сме включили клауза, която гласи, че цената на имота остава окончателна и не се променя през целия период на строеж!

ТОЧНО ЛОКАЦИЯ

Несравнима с локацията си, до сградата се намират ключови пътни артерии, от които се стига бързо до центъра на Бургас и трите изхода от него. Само на няколко минути с кола или пеш се стига до двата мола, в непосредственост до Метро, Кауфланд, Лидл, Айко и още предпочитани търговски вериги. 

В югоизточната част на сградата е разположен съществуващият комплекс на университета, който през последните години се утвърждава като модерно учебно заведение, обучаващо както български, така и чуждестранни студенти.

На около 150 метра от ВХТИ ПАРК само преди няколко месеца беше изградена и вече функционира МБАЛ “Сърце и мозък“, която е клас А, което означава, че инфраструктурата около нея трябва да е изцяло изградена и уредена. В процес изграждането на директната връзка с път I-6 София-Бургас, която скоро ще функционира.

От трите си страни имотът граничи с имота на Университетския комплекс, като в близост няма изградени сгради. Непосредствено до сградата са и футболните игрища, което се превръща атрактивно място за игра за малки и големи. 

ПРОЕКТНО РЕШЕНИЕ

Отчитайки ползи и вреди сме избрали настоящото разположение на застройката, така че в южната част на имота да се осигури максимално пространство за изграждане на алея за достъп и на паркоместа. Предвидено е озеленяване на площта около сградата. 

Избраното проектно решение осигурява възможност да се постигне икономически изгодно, но същевременно и съвременно, архитектурно  решение, гарантиращо защита интереса на собственика и ползвателите:

 · Възможност за лесна и бърза комуникация до отделните зони   и до самостоятелните обекти.

· Добро осветяване  и ослънчаване.

· Достъпност на средата в съответствие с изискванията на Наредба № 4 за проектиране, изпълнение и поддържане на строежите в съответствие с изискванията на достъпна среда за населението, включително за хората с увреждания.

· Предвиждане на санитарни възли за хора с увреждания в обектите за обществено обслужване

· Оптимално ползване на площите и обемите на обособените помещения и функционални зони

· Безопасност при експлоатацията на сградата в случай на пожар, лесна и бърза евакуация от всички зони

· Организиране на дворното пространство, с оглед рационално и пълноценно ползване на отделни функционални зони, обогатяване с използване на съвременни методи и средства за озеленяване.

· Създаване на съвременен и атрактивен архитектурен образ

Тяло А Б и В са със самостоятелни входове, като обслужването на всички нива  е осигурено с  вертикални комуникации за всеки от тях – стълбище и асансьор. 

На първи /партерен/ етаж – кота ±0,00 и кота +0,20  има проектирани: Заведение за обществено хранене, аптека за лекарствени продукти, с изключение на приготвяни по магистрална и фармакопейна рецептура и магазин за промишлени стоки.

За удобство на посетителите, в партера  е организирано заведение за обществено хранене от типа „Бързо хранене“. С проекта са спазени изискванията за поточност и разделителност на помещенията и функционалните връзки между тях. Заведението е предвидено за целогодишно ползване.

Аптеката за лекарствени продукти, с изключение на приготвяни по магистрална и фармакопейна рецептура е организирана с вход от югозапад, на кота +0,20. Състои се от приемно помещение, склад, преддверие и WC. 

На кота ±0,00 е проектиран и магазин за промишлени стоки с прилежащите към него спомагателни помещения – склад, битовка и WC.

В сградата са предвидени всички инсталации за осигуряване на изискванията за водоснабдяване, канализация, вентилация и пожарна безопасност.

Отоплението ще се осъществява с климатици, като е осигурено обезпечаването на източници на всички помещения.

На ниво терен в непосредствена връзка с входа в имота е предвидено място за паркиране за хора с увреждания в наземен паркинг. 

На стълбищната клетка е осигурено естествено осветление с фасадно остъкление по-голямо от 10% от площта на стълбището, което спомага за по-добра енергийна ефективност. 

Предвижда се настилките в дворното пространство да се изпълнят с бетонови павета с цел създаване на оптимални условия за ползване, предпазване от прегряване и попиване на част от повърхностните води.

Строежът ще бъде изпълнен със стоманобетонна носеща конструкция с колони, плочи и греди и тухлена зидария. Ще се изпълнят всички необходими мерки по енергийна ефективност за осигуряване на икономия на енергия.

Проектът предвижда реализирането на дейности в границите на целия имот по  вертикално планиране, благоустрояване и озеленяване с цел създаване на единен архитектурен  облик.

Изпълнението на всички проектни части ще се реализира при пълно и стриктно съобразяване със специфичните особености на обекта.

Инвестиционният проект осигурява техническата основа за реализиране на единен съвременен, модерен и функционален комплекс със смесени функции, осигуряващ привлекателна среда за труд и обитаване.

ФАСАДНО РЕШЕНИЕ

Предвижда се използването на съвременни материали за фасадна обработка за постигане на добър архитектурен образ на обекта. Използвани са:

· Епоксидна мазилка – цвят бял гланц

· Матова средно структурна мазилка – цвят сив 0891

· Матова дребноструктурна мазилка – цвят сив 0892

· Парапет от ламинирано стъкло с алуминиев профил и ръкохватка

· PVC дограма, с характеристики заложени в част ЕЕ

· Декоративни решетки

В продажбения процес бяха предвидени проекти за интериорен дизайн на жилищата, които се предоставят като бонус на своите новодомци в “ВХТИ ПАРК“. „Разбира се, всеки сам избира как да оформи пространството в дома си, но проектите са направени от професионалисти и представят актуалните тенденции. Дизайнерите са се постарали по оптимален, практичен и красив начин да разпределят на кътове домакинствата, а това може много да помогне при обзавеждането“, споделя Управителя на “БГ ИНВЕСТ 76“ Владимир Николов.

Чудесна инвестиция в най-добрият град за живеене!

 

Параметри
ФУНКЦИОНАЛЕН ТИП: Сграда със смесено предназначение
 
ЕТАП: В проект
 
ГОДИНА: 2023
 
ИНВЕСТИТОР: Бургас Инвест
 
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Бургас, жк. Славейков
 
РЗП: 18 000 кв.м.

Етажи

Етаж
Брой помощения
Кота
Асансьор
Схема
Eтаж сутерен
-
-2.70
-
Eтаж 1
-
+0.00
-
ПРОДАДЕНО
Eтаж 3
23
+6.65
да
ПРОДАДЕНО
Eтаж 4
23
+9.50
да
ПРОДАДЕНО
Eтаж 5
23
+12.35
да
ПРОДАДЕНО
Eтаж 6
23
+15.20
да
ПРОДАДЕНО
Eтаж 7
23
+18.05
да
ПРОДАДЕНО
Eтаж 8
19
+20.90
да
ПРОДАДЕНО
Етаж
Eтаж сутерен
Брой помощения
-
Кота
-2.70
Асансьор
-
Етаж
Eтаж 1
Брой помощения
-
Кота
+0.00
Асансьор
-
Схема
ПРОДАДЕНО
Етаж
Eтаж 2
Брой помощения
23
Кота
+3.80
Асансьор
да
Етаж
Eтаж 3
Брой помощения
23
Кота
+6.65
Асансьор
да
Схема
ПРОДАДЕНО
Етаж
Eтаж 4
Брой помощения
23
Кота
+9.50
Асансьор
да
Схема
ПРОДАДЕНО
Етаж
Eтаж 5
Брой помощения
23
Кота
+12.35
Асансьор
да
Схема
ПРОДАДЕНО
Етаж
Eтаж 6
Брой помощения
23
Кота
+15.20
Асансьор
да
Схема
ПРОДАДЕНО
Етаж
Eтаж 7
Брой помощения
23
Кота
+18.05
Асансьор
да
Схема
ПРОДАДЕНО
Етаж
Eтаж 8
Брой помощения
19
Кота
+20.90
Асансьор
да
Схема
ПРОДАДЕНО
Изпълнени проекти

Реализирали сме над 20 жилищни сгради за последните 10 години.

Доволни клиенти

Обратната връзка от нашите клиенти за качеството на нашите сгради е много висока.

Спечелени проекти

Lorem ipsum dolor sit amet, facilis admodum officiis enim

Покртитие на европейските стандарти

По време на проектиране и строителство, спазваме европейските стандарти за качество.

Свържете се с нас

За да получите по-подробна инфомрация за сградата и наличните апартаменти, моля свържете се с нас.

    Type at least 1 character to search

    За да получите повече информация за нашите текущи проекти, моля свържете се с нас.

    Email: office@bginvest76.com

    Офис 2: гр. Бургас, пл. Баба Ганка 4

    Последвайте ни в социалните мрежи