Бургас изпреварва София по ръст на сделките с имоти

Бургас стана новият лидер по ръст на сделките с имоти през второто тримесечие на годината, според актуалните данни на Агенцията по вписванията. Тази промяна не е изненада и беше очаквана, тъй като повишеният интерес към покупка на жилище в морския град се дължи на няколко ключови фактора.

Алтернативна инвестиция

Все повече хора, които вече са инвестирали в имот в София, избират Бургас като логична алтернатива. Това се дължи на няколко важни фактора. Цените на жилищата в Бургас са по-достъпни в сравнение с тези в столицата, което прави покупката на имот по-изгодна. Освен това, потенциалните доходи от краткосрочно отдаване под наем през летния сезон са значителни, благодарение на интензивния туристически поток в региона. Бургас предлага уникална комбинация от градски удобства и близост до морето, което го прави привлекателен както за постоянно живеене, така и за инвестиция в имот с цел отдаване под наем. Инвестицията в имот в Бургас предоставя възможност за стабилни доходи и дългосрочна стойност, което я прави предпочитан избор за много инвеститори.

Добре уреден град и туристически център

Бургас се превръща в добре уреден град, който предоставя отлични условия за интензивен летен туризъм. Градът предлага бърз достъп до столицата в сравнение със северната част на Черноморието, което го прави атрактивен за покупка на имот със смесено предназначение – както за лично ползване, така и за краткосрочно отдаване под наем.

Качествено изпълнение

През последните години качеството на новопостроените сгради в Бургас се повишава значително. Инвеститорите и строителните компании отделят все повече внимание и ресурси не само към качеството на грубия строеж, но и към визията на сградите и удобствата, които предлагат.

Жилищни комплекси в Бургас се отличават с модерна архитектурна визия, висококачествени материали и иновативни решения за енергийна ефективност. Сред предимствата са още удобства като зелени площи, детски площадки и паркоместа, което ги прави изключително привлекателни за купувачите.

БГ Инвест 76 е доверен партньор за инвестиции в недвижими имоти в Бургас. Ние предлагаме коректно отношение и бързо изпълнение на сроковете за строеж, като се стремим да надминем очакванията на нашите клиенти. Нашият екип от опитни професионалисти е винаги на разположение, за да предостави експертни съвети и подкрепа във всяка стъпка от процеса на покупка. С нашата помощ можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви ще бъде успешна и ще ви донесе желаните резултати.
Източник: Стандарт

By

Type at least 1 character to search

За да получите повече информация за нашите текущи проекти, моля свържете се с нас.

Email: office@bginvest76.com

Офис 2: гр. Бургас, пл. Баба Ганка 4

Последвайте ни в социалните мрежи