Изграждането на ВХТИ ПАРК се изпълнява ПРЕДСРОЧНО

Изграждането на ВХТИ ПАРК се изпълнява ПРЕДСРОЧНО

Строителството на ВХТИ ПАРК е с получен предсрочно АКТ 14. До момента е завършена цялата конструкция на сградата, а до края на месеца се финализира изцяло тухлената зидария. Вътрешна ВиК инсталация на вход В е готова, като в същия вход се работи и по ел.инсталацията. Във вход Б в момента се изпълнява вътрешна ВиК инсталация. Предсрочно започна и монтажа на дограма в секция В.  До края на месеца ще бъде завършена монтажа на Б и В вход, а в началото на следващия месец ще се постави дограмата и на вход А. 

Следете АКТУАЛНО тук етапите на строителството. /https://www.bginvest76.com/blog/

ВХТИ ПАРК е красива сграда в най-предпочитания жилищен квартал в момента “Славейков”, непосредствено до едноименния университет. Предвидени са зелени площи около нея и има вечно съществуващи такива наблизо. Сградата е дело на талантливите и много успешни архитекти от КАБАНО ООД. С прецизност и внимание към удобното градско жителство КАБАНО ООД проектираха практични и многофункционални жилищни пространства, без скосове, панорамна гледка от всички страни и складове, находящи се в жилищата. 

БУРГАС ИНВЕСТ пуска в продажба нови жилища, които всъщност са и последни:

Двустаен апартамент В36 68.04 кв.м. 64 634.00 EUR

Двустаен апартамент В41 61.70 кв.м. 58 611.16 EUR

Тристаен апартамент В31 93.26 кв.м. 88 601,55 EUR 

Многостаен апартамент В35 123.20 кв.м.117 036.35 EUR

Многостаен апартамент В40 120.61 кв.м. 114 579.99 EUR

Покупката на жилище се случва чрез директна продажба в наш офис. В Предварителния договор, който се сключва между двете страни е включена клауза, която гласи, че цената на имота остава окончателна и не се променя през целия период на строеж. Тук може да разгледате апартаментите по етажи. https://www.bginvest76.com/property-item/vhti-park/

Инвестирай правилно, живей комфортно!

By

Type at least 1 character to search

За да получите повече информация за нашите текущи проекти, моля свържете се с нас.

Email: office@bginvest76.com

Офис 2: гр. Бургас, пл. Баба Ганка 4

Последвайте ни в социалните мрежи