ВХТИ ПАРК С АКТ 14

ВХТИ ПАРК С АКТ 14

В началото на тази седмица сграда ВХТИ ПАРК получи АКТ 14. Грубият строеж е готов три месеца по-рано от поставения срок. Изпълнена е изцяло конструкцията на сградата – всички армировъчни, кофражни и бетонови работи. Направена е и тухлената зидария на 7 етажа. Предсрочно е завършена цялостна циментова замазка на всички нива. Към момента е стартирано изпълнение на ЕЛ инсталациите и вътрешната ВиК инсталация.

Сграда е със смесено предназначение, разположена в непосредствена близост до Университет „Проф. д-р Асен Златаров“, ж.к-с“Славейков“, по дължина, успоредно на бул. “Проф.Яким Якимов”.

В нея са заложени седем и осем жилищни етажа в трите

входа А Б В, проектирани с компактно разпределение апартаменти с 1, 2 и 3 спални, както и подземни и надземни гаражи и паркинг, заведение за обществено хранене, аптека, магазин за промишлени стоки и офис.

В момента сградата разполага със свободни двустайни и тристайни апартамента. Тук може да разгледате https://www.bginvest76.com/property-item/vhti-park/

При покупка на жилище от БГ ИНВЕСТ 76 в Предварителния договор, който се сключва между двете страни, сме включили клауза, която гласи, че цената на имота остава окончателна и не се променя през целия период на строеж!

By

Type at least 1 character to search

За да получите повече информация за нашите текущи проекти, моля свържете се с нас.

Email: office@bginvest76.com

Офис 2: гр. Бургас, пл. Баба Ганка 4

Последвайте ни в социалните мрежи