СТАРТИРА СТРОИТЕЛСТВОТО НА СГРАДА ЛАЗУР

СТАРТИРА СТРОИТЕЛСТВОТО НА СГРАДА ЛАЗУР

В началото на тази седмица бе положена символична първа копка на сграда ЛАЗУР в едноименния комплекс в Бургас. С нея се поставиха началото на строителните дейности, които се очаква да продължат около 12-24 месеца.

Елегантност, стил, класа това са думите, описващи най-точно сградата, която ще заобичате още щом я видите. Вдъхновени от високото качество на живот, фирмата инвеститор и строител отново залага на отлична локация и безкомпромисен професионализъм в изграждането на модерно жилищно строителство.

„Лазур“ се намира в една от най-удобните и предпочитани зони за живеене в града – ул. „Места“ в комплекс Лазур. Локацията е изключително стратегическа и престижна – сградата се намира в непосредствена близост до Морската градина, между ул. 24-ти Черноморски пехотен полк /крайморската улица/ и бул. Демокрация, с лесен инфраструктурен достъп и избор от градски транспорт.

В момента в продажба е тристаен апартамент на непоследен 6-ти етаж Тук може да разгледате разпределенията им: https://www.bginvest76.com/property-item/lasur/

„Притежаването на имот в комплекс „Лазур“ е не само признак на висок стандарт на живот, но и гаранция, че сте направили отлична инвестиция в дългосрочен план“, коментират от БГ Инвест 76.

Фирмата инвеститор в момента строи още няколко сгради, които имат своя авансов напредък, залагайки на безкомпромисна прецизност в изпълнението им. БГ Инвест 76 в момента подготвя  полагането на първа копка на сграда “Bellevue”. тук може да видите: https://www.bginvest76.com/property-item/bellevue/

Инвестирай правилно, живей комфортно с жилищата на БГ ИНВЕСТ 76!

By

Type at least 1 character to search

За да получите повече информация за нашите текущи проекти, моля свържете се с нас.

Email: office@bginvest76.com

Офис 2: гр. Бургас, пл. Баба Ганка 4

Последвайте ни в социалните мрежи