КУПИ ИМОТ И ПОДСИГУРИ ЖИВОТА СИ ДО ЖИВОТ!

КУПИ ИМОТ И ПОДСИГУРИ ЖИВОТА СИ ДО ЖИВОТ!

Покупка на недвижим имот позволява да се генерира пасивен доход, което означава доход, който не зависи от ежедневните или периодични икономически и социални кризи. Това показва, че инвестицията се случва веднъж, а дохода от това е постоянен. 

Как е възможно това да се случи? 

С покупка на жилище, разбира се! Инвестицията по време на строеж на жилищната сграда може би е най-правилната и достъпна инвестиция, защото цената на квадрат е около 30% по-евтина от тази на вече завършен апартамент.

Стотици са семейства, които купуват имота си по-време на строеж и го изплащат в рамките на този период, за да си спестят ипотечни кредити. След максимум две години идва най-сладкият и най-сигурния етап на печалбата отдаването под наем ежемесечно /тук ще ги наречем семейство А/ или рентването през определен период от време /семейство Б/. При семейство А, които отдават имота целогодишно си подсигуряват един отличен доход, с които могат да покриват сметките и да живеят много добре.  Като морски град географско ни положение позволява на семейство Б отдаването под наем да се  случва през летните месеци, когато има голям поток от туристи. Не малко са семействата като тях, които живеят в закупено от тях жилище, но настъпвайки в летният период, те отдават под наем за пъти по-голяма сума от останалата част на годината на други семейства, идващи от провинцията, за да се насладят на морето. По този начин семейство Б осигурява зимните си месечни сметки, отдавайки собственото си жилище под наем и живея също толкова задоволително, колкото семейство А. Наша анкета показа, че семейство Б предпочита да напусне големия град през топлия период и да насели собствена или наета къщи край града. 

Какъв е извода от тези две положения? ПЕЧАЛБА

Вземете живота си в ръка и не позволявайте на тежката инфлация и ниски лихви да ограби спестяванията ви!


Инвестирай правилно, живей комфортно!

By

Type at least 1 character to search

За да получите повече информация за нашите текущи проекти, моля свържете се с нас.

Email: office@bginvest76.com

Офис 2: гр. Бургас, пл. Баба Ганка 4

Последвайте ни в социалните мрежи