СТАРТИРА СТРОИТЕЛСТВОТО НА “ВХТИ ПАРК”

Със символична първа копка, днес бе поставено началото на строителните дейности на жилищна сграда “ВХТИ ПАРК” в град Бургас, комплекс “Славейков”. Събитието бе отбелязано с церемония и водосвет от Отец Стилиян. Проекта ще се реализира от “Бургас Инвест”, дъщерна фирма на строителните компании “БГ ИНВЕСТ 76” и “ДОРОСЛАВА СТРОЙ”, компании доказали се във времето с качествено и модерно строителство. 

ВХТИ ПАРК  е дело на талантливите проектанти и архитекти от “КАБАНО-ПРОЕКТ”, чието портфолио от проектирани и вече изпълнени сгради е впечатляващо.

Сградата е със смесено предназначение, разположена в непосредствена близост до Университет „Проф. д-р Асен Златаров“, по дължина, успоредно на бул. “Проф.Яким Якимов”.

В нея са заложени седем жилищни етажа в три входа А Б В и проектирани с компактно разпределение апартаменти с 1, 2 и 3 спални, както и подземни и надземни гаражи и паркинг, заведение за обществено хранене, аптека, магазин за промишлени стоки и офис.

Към днешна дата са продадени повече от 60% от пълния капацитет на жилищните площи. Пълното изграждане на проекта е планирано да приключи в срок от 22-26 месеца. Като в момента започва изпълнение на земните работи, които възлизат на 8 000 куб.м. Процеса ще продължи до края на месеца. Успоредно с това при готов изкоп на една от трите секции се започва изпълнението на фундирането на сградата. След което  предстои изпълнението на конструкцията на сутерена до кота 0. До средата на месец септември се очаква да бъде изпълнена цялата конструкция до кота 0.  Тук може да видите повече информация за самия проект https://www.bginvest76.com/property-item/vhti-park/

Пожелаваме си бързо и безаварийно строителство!

By

Type at least 1 character to search

За да получите повече информация за нашите текущи проекти, моля свържете се с нас.

Email: office@bginvest76.com

Офис 2: гр. Бургас, пл. Баба Ганка 4

Последвайте ни в социалните мрежи