Първа копка за SUNSET VIEW в комплекс “Славейков”

Първа копка за SUNSET VIEW в комплекс “Славейков”

С първа копка на SUNSET VIEW стартира деня днес за бригадите на “БГ Инвест 76”. Сградата се намира в Бургас, комплекс “Славейков”, в непосредствена близост до Университет “проф. д-р Асен Златаров” и болница “Сърце и мозък”. Региона е с новоизграждаща се инфраструктура, която предвижда развиването на изцяло нови пространства около сградата. 

“БГ Инвест 76” залага на възлови и добре развити локации, с оглед удобства и спокойно жителство на своите обитатели. Такава е и точната локация на SUNSET VIEW, в непосредствена близост са Лидл и Метро, училища, детски градини и автобусни спирки, 

до главни пътни артерии, от които се стига бързо до центъра на Бургас, изходите към София, Созопол и летище Сарафово, и на минути до двата мола в града.

Красивата и елегантна архитектура на сградата е дело на талантливите проектанти и архитекти от “КАБАНО-ПРОЕКТ”, чието портфолио от проектирани и вече изпълнени сгради е впечатляващо.

SUNSET VIEW е замислена, така че да съчетава максимален комфорт на обитаване на жилищата и минимални разходи за енергия. 

Проектът се отличава с впечатляваща модерна визия, с едно подземно ниво с гаражи и паркоместа, партерно ниво с обособена търговска площ за ресторант, 2 офис етажа и 4 жилищни етажа. В нея са заложени използването на материали от висок клас.

Сградата е със смесено предназначение, като разполага с 15 апартамента от типовете: двустайни, тристайни и едно четиристайно жилище. В момента има свободни двустайни и тристайни апартамента с квадратури от 67 кв.м. до 103 кв.м. и офиси от 43 кв.м до 71 кв.м. 

Известна със своята точност и коректност фирмата строител и инвеститор “БГ Инвест 76” е заложила клауза в Предварителния договор при покупка, която гласи, че цената на имота остава окончателна и не се променя през целия период на строеж! 

При интерес може да видите разпределенията на жилищата тук: https://www.bginvest76.com/property-item/sunset/

By

Type at least 1 character to search

За да получите повече информация за нашите текущи проекти, моля свържете се с нас.

Email: office@bginvest76.com

Офис 2: гр. Бургас, пл. Баба Ганка 4

Последвайте ни в социалните мрежи