С “БГ Инвест 76” първата обявена цена за покупка на жилище по време на строеж е и последната

С “БГ Инвест 76” първата обявена цена за покупка на жилище по време на строеж е и последната

Поради динамиката в световен мащаб свързана с Ковид 19 и войната в Украйна, на имотния пазар се появи нова тенденция, касаеща купувачите на жилища по време на “проект”.  

Според И.Л. потърпевша при покупка на тристайно жилище, в последствие отказала се, действието е преднамерено от страна на продавача, като първоначалната цена, обявена в Предварителния договор за покупка на жилище се е променила по време на изпълнението на сградата. Това се налага масово на пазара, като обяснение за това се дава поскъпването на строителните материали.

Не така обаче процедира един от лидерите в сектора на строителството в Бургас “БГ Инвест 76”. Според политиката на фирмата се гарантира, че това не се случва в нито една сключена до момента сделка с купувачите и няма да се случи за в бъдеще, тъй като в Предварителния договор, който се подписва между двете страни, е включена клауза, която гласи, че цената на имота остава окончателна и не се променя през целия период на строителство!

“Това дава облекчение и сигурност на нас и нашето семейство, тъй като сме с доходи, позволяващи ни да закупим жилище на договорената първоначална цена и не бихме могли да си позволим да плащаме на по-висока”, това споделя Деница Стефанова, която има закупено двустайно жилище от “БГ Инвест 76”.

В момента фирмата инвеститор и строител има шест сгради в различен етап на строителство, като всички те са концентрирани в централни и развити райони, с нова инфраструктура и удобни транспортни връзки.  

Тук може да видите всички сгради: ttps://www.bginvest76.com/property-list/

By

Type at least 1 character to search

За да получите повече информация за нашите текущи проекти, моля свържете се с нас.

Email: office@bginvest76.com

Офис 2: гр. Бургас, пл. Баба Ганка 4

Последвайте ни в социалните мрежи