Свободни двустайни и тристайни апартаменти във ВХТИ ПАРК

Свободни двустайни и тристайни апартаменти във ВХТИ ПАРК

Най-търсените имоти са тези с добра комуникация и в ново строителство.

 

“БГ ИНВЕСТ 76” ОБЯВЯВА НОВИ ДВУСТАЙНИ И ТРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ с отлична локация и предпочитана квадратура, с максимално снижени общи части. 

Сграда ВХТИ ПАРК е единствената сграда, която е в непосредствена близост до Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ и на метри от футболните игрища. Несравнима с локацията си, до нея са ключови пътни артерии, от които се стига бързо до центъра на Бургас и трите изхода от него. Само на няколко минути с кола или пеш се стига до двата мола /които в момента са най-оживеното място в целия град/, магазините Кауфланд, Лидл, Айко и още предпочитани търговски вериги. 

Разположена върху 18 000 кв.м. Разгъната застроена площ, жилищната сграда разкрива около себе си простор с красив изгрев и невероятен залез. ВХТИ ПАРК предразполага спокойствие и комфортно жителство извън натоварения график на съвременния градски обитател. 

Архитектурното решение е със смесено предназначение с три разделения, като всяко от тях е със седем жилищни етажа и самостоятелен безшумен асансьор. Всеки вход се състои от двустайни, тристайни и четиристайни жилища, както и подземни и надземни гаражи и паркинг, заведение за обществено хранене, аптека, магазин за промишлени стоки и офис. 

 

Какво представляват  двустайното и тристайно жилище?

При определяне на типа на жилището се броят всички основни помещения. В новото строителство, най-често двустайните жилища включват трапезария с кухненски кът, спалня, баня с WC, тераса и склад. По същият начин, но с две спални са  тристайните жилища. Обикновено се използват за родителска и детска стая/гостна или за разширяване на съседни пространства.

Класическата форма на коридор наложена като антре в годините,  се измества от модерното и много практично Тип Open Space пространство.

 

Какво означава Тип Open Space?

Накратко казано това е мястото, където обикновено се помещава антрето.

Защо се налага този тип разпределение в новите архитектурни решения?

Новата тенденция разгръща забележително по-голяма площ и дава възможност усвояването на пространството да е максимално. В същото време разчупва рамките и раздвижва границите, като оставя зад гърба си традиционното и скучно разделение на помещенията.

Постига се качествено и максимално усвояване на различните площи и дава по-голяма възможност в избора на обзавеждане. 

При това отваряне на помещенията може да се заложи разнообразие от осветление в две или повече зони и удобството, което само по себе си предразполага към простор и избор на кът за отдих. Това провокира силен интерес от страна на купувача и има защо. ⅔ от тях се преориентираха да търсят точно този тип за постоянно настаняване.

 

ВХТИ ПАРК е проект, вдъхновен от идеята за спокойно и уютно жителство в градски условия.

 
вижте тук разпределенията по етажи: https://www.bginvest76.com/property-item/vhti-park/
 
 

 

By

Type at least 1 character to search

За да получите повече информация за нашите текущи проекти, моля свържете се с нас.

Email: office@bginvest76.com

Офис 2: гр. Бургас, пл. Баба Ганка 4

Последвайте ни в социалните мрежи