АКТ 16 за сграда Симфония

АКТ 16 за сграда Симфония

С най-голямо удоволствие ви съобщаваме, че днес успешно премина комисията за приемането на Разрешението за ползване АКТ 16 за сграда СИМФОНИЯ. Сградата е изцяло изградена и е част от новата инфраструктура в Районния център на комплекс “Меден рудник”, Бургас. 

Архитектурният проект е идея на най-уважаваното и предпочитано архитектурно бюро TRArchitects. След СИМФОНИЯ бе проектирана и изградена СИМФОНИЯ 2, която също очаква своя АКТ 16 до края на годината. 

Фирмата инвеститор и строител “БГ ИНВЕСТ 76” залага на централна и добре развита локации, като не прави компромиси с качеството и изпълнение на проектите си. Такава е и локацията на сграда СИМФОНИЯ, намираща се в непосредствена близост до големия булевард ”Александър Г. Коджакафалията”, който е част от възлова артерия, по която се стига до центъра на града за 7-10 минути. Сградата е до първата в страна нова ЕКО детска градина, общински плувен басейн, верига магазини и главна автобусна спирка. 

В СИМФОНИЯ бяха изпълнени общо 95 едностайни, двустайни и тристайни жилища, 96 паркоместа и гаражи, 15 магазина и 1 фризьорски салон. Сградата бе издадена изцяло завършена на своите новодомци по Български Държавен Стандарт.

Проектът отговаря на всички изисквания на съвременния градски обитател към неговото жилище – комфортен, стилен и сигурен дом за по-спокоен живот.

“Благодарим на всички наши клиент, че създадохте своя нов дом с нас! Благодарим Ви за доверието, което ни гласувахте! 

Пожелаваме ви здрави и благословени дни в новите си домакинства!”

Владимир Николов

 
By

Type at least 1 character to search

За да получите повече информация за нашите текущи проекти, моля свържете се с нас.

Email: office@bginvest76.com

Офис 2: гр. Бургас, пл. Баба Ганка 4

Последвайте ни в социалните мрежи