“БГ ИНВЕСТ 76” е Инвеститор на 2021г.

“БГ ИНВЕСТ 76” е Инвеститор на 2021г.

Строителна компания „БГ ИНВЕСТ 76“ ЕООД спечели престижен приз в категория Инвеститор на 2021 г в първото по рода си събитие BURGAS BUSSINES AWARDS. Гала вечерята се проведе снощи хотел „България“ в град Бургас, като събра успешни бизнесмени от областта.

Жилищното строителство на дружеството е концентрирано до големи градски паркове, централни и добре развити райони, с изцяло нова инфраструктура. В Комплексите: Лазур, Славейков и Меден рудник.
В периода от 2019 г до 2021 г „БГ ИНВЕСТ 76“ има 5 напълно завършени жилищни сгради с РЗП малко над 20 000.00 кв.м. В момента се предвижда изграждането и пълното застрояване на 7 жилищни сгради в периода от април 2022 до декември 2024 година, като две от вече завършените сгради се очаква да получат АКТ 16 от 30 до 60 дни. С общо РЗП 59 500 кв.м.

Апартаментите са заложени с функционални разпределения и максимална възможност за усвояването на жилищното пространство. Компанията залага и на най-новата тенденция в разпределенията на жилищната площ това е ТИП OPEN SPACE пространства, които дават възможност за по-голям избор на обзавеждане и простор, разчупвайки стандартните рамки.

„Много сме щастливи за това високото отличие, което получихме. Зад тази награда стои упорит труд, постоянство и безрезервното доверие на нашите клиенти към нас. Те ни мотивират да бъдем по-добри и креативни в начина си на работа. Сега продължаваме още по-усърдно да реализираме проектите си и да създаваме нови“, това заяви Управителя на „БГ ИНВЕСТ 76“, Владимир Николов.

By

Type at least 1 character to search

За да получите повече информация за нашите текущи проекти, моля свържете се с нас.

Email: office@bginvest76.com

Офис 2: гр. Бургас, пл. Баба Ганка 4

Последвайте ни в социалните мрежи