Старт на строителството на проект „Симфония 2“.

Старт на строителството на проект „Симфония 2“.

С първа копка стартира строителството на новопроектираната сграда „Симфония 2“. Жилищната сграда е продължение на красивата и елегантна визия на вече изградената „Симфония 1“.

Фирмата инвеститор и строител “БГ ИНВЕСТ 76” концентрира строителната си дейност на комуникативни и възлови локации за удобство на своите клиенти. Имено такова е местоположението на двете сгради – в близост до спирка на градския транспорт, училища, детски градини, хипермаркети, новото пето полицейско управление, Медицински центрове и на 500 метра от бъдещия Младежки културен център.

В сграда „Симфония 2“ е предвидено изграждането на 6 жилищни етажа, в които ще бъдат построени и функционално изпълнени 85 апартамента, 90 гаража, 2 търговски помещения, както и складове за всяко жилище.

Всички жилища и търговски площи в сградата се предлагат за продажба по БДС и ще се издават на своите новодомци с монтирани водомери и електромери, платени партиди на името на купувача, на шпакловка и замазка, монтирани контакти и ключове, с 6-камерен PVC стъклопакет, блиндирани входни врати с двойно заключване, общи части луксозно изпълнени и с хидравлични безшумни асансьори.

Поради епидемичната обстановка тържественото отбелязване на старта ни бе от отменено, но оптимизма на фирмата и дългогодишният ни опит концентрира вниманието си към успешното изпълнение на проекта.

Пожелаваме си бързо и безаварийно строителство! Благодарим Ви за доверието!

By

Type at least 1 character to search

За да получите повече информация за нашите текущи проекти, моля свържете се с нас.

Email: office@bginvest76.com

Офис 2: гр. Бургас, пл. Баба Ганка 4

Последвайте ни в социалните мрежи