БГ Инвест 76 пуска нов проект в продажба

БГ Инвест 76 пуска нов проект в продажба

Строително-предприемаческа компания „БГ Инвест 76“ представя най-новия си проект СИТИ ПАРК 1 в гр. Бургас, ж.к. „Меден рудник“, Районен Център. На границата до новият зелен парк и спортен комплекс, чиито изпълнение е на ход.

Жилищната сграда е проектирана с два входа, всеки от които е с шест надземни етажа, на които са разположени общо 90 апартамента, по 6 за всеки вход на етаж. На сутеренен и партерен етаж са планирани над 120 паркоместа и гаражи. 

Предимства

✔️ Нова сграда с гледка към новия зелен парк и Мандренското езеро, на метри от автобусен терминал “Меден рудник”;

✔️ Инвеститор с безупречна репутация и над 20 завършени проекта в Бургас и южното Черноморие;

✔️Съвременна архитектурна визия и отлични разпределения, предоставящи функционалност и рационално усвояване на пространствата;

✔️Функционални апартаменти с различна квадратура;

✔️Висока енергийна ефективност – звуко и топлоизолация, нисък разход при експлоатация;

✔️Висококачествено строителство с най-висок клас материали и технологии;

✔️Отлична възможност за живеене или инвестиция в бързоразвиващ се район;

✔️Самостоятелни паркоместа и гаражи за продажба;

✔️Апартаментите и търговската площ се издават в степен на завършеност по БДС (шпакловка и замазка);

✔️БЕЗ КОМИСИОННА!

✔️Индивидуални схеми на плащане според възможностите на всеки купувач;

Сградата е първата от няколкото предвидени да се построят за в бъдеще в съседство. Проектът ще се изпълнява от дъщерната фирма на „БГ Инвест 76“ и „Дорослава Строй“ – „Бургас Инвест“. Обединени от дългогодишния си опит, с десетки реализирани проекта инвеститорите имат за цел проектирането и изграждането на нови жилищни сгради.

Защо да инвестирате в Меден рудник?

Комплекс „Меден рудник“ е един от най – големите и бързо развиващи се жилищни квартали не само в Бургас, но и в страната. Според статистически данни той е на осмо място в България с население от близо 80 000 души, което представлява 40% от населението на Бургас. Интересен факт е, че по този показател няма друг подобен аналог в България.

„Меден рудник“ разполага с удобна инфраструктура и изцяло обновена транспортна мрежа, която чрез няколко автобусни и една тролейбусна линия свързва квартала с Бургас. Новият бърз автобусен коридор позволява по-бързо придвижване от квартала до всяка точка на града.  Като самостоятелно функционираща жилищна система, комплексът разполага с основни и средни училища, професионална техническа гимназия, както и 6 държавни детски градини, сред които и най-новата ЕКО сграда. Детското заведение е първо по рода си в черноморския град – с висок клас на енергийна ефективност, с минимално потребление на енергия и ниски разходи за отопление. За удобство на жителите, в „Меден рудник“ съществуват няколко медицински центъра. Там функционира и една от най – модерните многопрофилни болници в страната, която разполага с богат набор от специалисти и съвременна медицинска апаратура.

В допълнение към спокойната и уютна жилищна среда, „Меден рудник“ е заобиколен от две езера – Бургаското и Мандренското. Там се намира новопостроеният православен храм „Св. Николай Чудотворец“, манастирският комплекс „Света Богородица“, а от връх „Шилото“ се разкрива прекрасна панорама към Бургаския залив. Директна връзка с инвеститора!

By

Type at least 1 character to search

За да получите повече информация за нашите текущи проекти, моля свържете се с нас.

Email: office@bginvest76.com

Офис 2: гр. Бургас, пл. Баба Ганка 4

Последвайте ни в социалните мрежи