Инвестиция в имот по време на рецесия. Най-сигурният ход да запазим личния си влог, подсигурявайки бъдещето си.

Инвестиция в имот по време на рецесия. Най-сигурният ход да запазим личния си влог, подсигурявайки бъдещето си.

COVID-19 постави цялото ни общество пред нови здравни и икономически препятствия. В момента най-важното е да подходим отговорно към себе си и околните, като запазим самообладание и концентрираме мислите си върху едно сигурно бъдеще. Именно такова би могло да бъде инвестиция в недвижимо имущество, най-сигурния ход да запазим спестяванията си според анализатори.

“Цените на имотите в България са между 10 и 20 пъти по-ниски от тези в ЕС, а след приемане на еврото, което ще се случи до 2023, се очаква те да поскъпнат драстично не само заради смяната на валутата, но и защото това неизменно ще отвори пазара в България. Така след периода на рецесия, който се очаква да продължи 2 – 3 години, вие не само ще сте запазили парите си, но можете да регистрирате и сериозни приходи”, прогнозира д-р Смит – старши икономически анализатор, който работи с български стартъп компании. Това може да се случи чрез препродаване на имота или отдаването му под наем.

Убедени сме, че недвижимите имоти са били и ще продължат да бъдат най-добрият инструмент за съхраняване на спестяванията, особено в подобни турболентни времена. Статистиката и историята доказват, че в средосрочен и дългосрочен план имотите винаги са били най-добрата инвестиционна възможност в българската икономичека действителност и вярваме, че българските граждани ще продължат да я предпочитат.

Във време, в което наблюдаваме спадове на борсовите индекси, цените на по-рисковите инвестиционни алтернативи – акциите, криптовалутите и петрола, дори сериозна волатилност при златото, недвижимите имоти остава най-сигурната инвестиция и най-добрата възможност за преминаване през така създалата се ситуация.

By

Type at least 1 character to search

За да получите повече информация за нашите текущи проекти, моля свържете се с нас.

Email: office@bginvest76.com

Офис 2: гр. Бургас, пл. Баба Ганка 4

Последвайте ни в социалните мрежи