Aкт 16 за сграда „Съни Лайф“

Aкт 16 за сграда „Съни Лайф“

ЧЕСТИТО НА НОВОДОМЦИТЕ!

„БГ ИНВЕСТ 76“ ЕООД приключва годината с получаването на Разрешение за ползване и въвеждане в експлоатация на жилищна сграда „Съни Лайф“. С удоволствие Ви съобщаваме, че сградата е напълно завършена и издадена на своите новодомци. Визията е модерна, отговаряща на съвременния обитател, а разпределенията на жилищните помещения са оптимално изпълнени.

Сграда „Съни лайф“ се разгръща със застроена площ от 4 500 кв.м и е разположена в жилищната територия на зона В ж.к. „Меден рудник“, Бургас, в близост до автобусен терминал „Юг“ на градския транспорт. Наблизко се намира нова детска градина и новопроектиран и с предстоящо изграждане общински спортен комплекс с детски площадки и кътове за отдих. От сградата се „отваря“ красива панорама на юг към езерото „Мандра“ и на изток към Бургаския залив.

Сградата е със смесено предназначение, като в нея са проектирани и изградени: гаражи, паркоместа, едностайни, двустайни и тристайни апартамент, търговски площи. https://www.bginvest76.com/новини/търговски-площи-директно-от-строителя/

При строителството бяха спазени всички изисквания по проект и по Български Държавен Стандарт.

By

Type at least 1 character to search

За да получите повече информация за нашите текущи проекти, моля свържете се с нас.

Email: office@bginvest76.com

Офис 2: гр. Бургас, пл. Баба Ганка 4

Последвайте ни в социалните мрежи