Сграда Симфония в продажби

Сграда Симфония в продажби

Представяме най-новия архитектурен план на инвеститор с дългогодишен опит, отлична репутация и редица завършени сгради.

Сграда „Симфония 2“ е нов проект, продължение на красивата и елегантна визия на „Симфония 1“. Благодарение на големия интерес от страна на купувачите и тяхното довери към фирмата инвеститор и строител, БГ ИНВЕСТ 76 проектира новото си архитектурно решение, като отново заложи на безкомпромисно качество и модерна визия.

Проектът ще започне изграждането си през първото тримесече на 2020 -та година, в непосредствена близост до проекта „Симфония 1“ в Районния център на жилищен комплекс Меден рудник, на метри от общински плувен басейн. БГ ИНВЕСТ 76 концентрира строителната си дейност на комуникативни и възлови локации за удобство на своите клиенти. Имено такова е местоположението на „Симфония 2“ – в близост до спирка на градския транспорт, училища, детски градини, хипермаркети, новото пето полицейско управление, Медицински центрове и на 500 метра от бъдещия Младежки културен център.

В сграда „Симфония 2“ е предвидено изграждането на 6 жилищни етажа, в които ще бъдат построени и функционално изпълнени 85 апартамента, 90 гаража, 2 търговски помещения, както и складове за всяко жилище. 

Всички жилища и търговски площи в сградата се предлагат за продажба по БДС и ще се издават на своите новодомци с монтирани водомери и електромери, платени партиди на името на купувача, на шпакловка и замазка, монтирани контакти и ключовес 6-камерен PVC стъклопакет, блиндирани входни врати с двойно заключване, общи части луксозно изпълнени и с хидравлични безшумни асансьори.

Схема на плащане на закупения имот:

· 3 000 евро при стоп-капаро (за да се запази апартамента);

· 30% минус стоп-капарото – при първа копка и подписването на Предварителния договор;

· 20% – до кота +12 (при 4-ти жилищен етаж)

· 30%  – при готов груб строеж, с поставен покрив – Акт 14;

· 15%  – при завършена фасада и поставена дограма – АКТ 15;

·   5% – при завършена сграда – АКТ 16

Фирмата предлага и индивидуални схеми на плащане, според възможностите на купувача!

ФИРМАТА СТРОИТЕЛ И ИНВЕСТИТОР „БГ ИНВЕСТ 76“ ПРЕДЛАГА ИЗПЛАЩАНЕ И РАЗСРОЧВАНЕ НА ВНОСКИТЕ ДО ТРИДЕСЕТ МЕСЕЦА. 0% ЛИХВА

  • Всички апартаменти се издават на тапа по БДС с входни блиндирани врати, 6-камерен PVC стъклопакет.
  • Тавани и стени са с гипсова шпакловка, под-циментова замазка, монтирани обезопасени контакти и ключове.
  • Балкони са с гранитогрес с капкобрани, облицовани с гранитогрес первази на терасата и прозорците; парапетът е метален; всички външни връзка (ВиК, ел.) изпълнени, ВиК инсталация – до тапа, ел.инсталация – до ключ, входна врата на сградата – метална с ел.брава.
  • Общите части са луксозно изпълнени с безшумен асансьор.

За изпълнението на сградата бяха използвани още: водопроводна и канализационна инсталации, ел. инсталация с общо ел. табло за сградата, индивидуални апартаментни ел. табла със съответните токови кръгове; звънчева инсталация и домофонна уредба – с табло, TV кабелна мрежа; вентилационни отвори и комини, и др.

Визията на сградата е със съвременна архитектура, която е изградена с висококачествени материали, съобразени с европейските изисквания и стандарти.

By

Type at least 1 character to search

За да получите повече информация за нашите текущи проекти, моля свържете се с нас.

Email: office@bginvest76.com

Офис 2: гр. Бургас, пл. Баба Ганка 4

Последвайте ни в социалните мрежи