Инвестирай правилно, живей комфортно

Инвестирай правилно, живей комфортно

Безспорно една от най-правилните инвестиции е тази в недвижимото имущество. Перспективно решение за правилно вложение или как една такава инвестиция дава сигурност и удовлетвореност. Всеки, насочил се към закупуването на жилище, е изключително важно да направи информиран избор, за да изпълни представите си за идеален дом.

Цена, локация, разпределение са трите най-важни факта, но не единствени във взимането на правилния избор при купуването на жилище

А когато говорим и за разумен избор, голямa част от търсещите имот се спират на „покупка по време на строеж“ или още по практично „на проект“.  И има за какво. Закупуването на такъв имот предоставя редица предимства:

  • не се налага веднага да заплатите цялата сума
  • разполагате с време от една до две години, за да го изплатите, а понякога и повече
  • дава възможност да спестите допълнително за обзавеждане, или дори да продадете друг имот, за да финансирате новата покупка.

По-големият избор на жилищна площ и разположение, по-ниската покупна цена на квадрат, възможността да сте първите обитатели на сградата са само част от предимствата. Всичко това улеснява купувача, когато репутацията и на строителя, и на инвеститора, е отлична. С такъв престиж е известна и фирмата „БГ Инвест 76“.

„БГ Инвест 76“ ЕООД е компания, специализирана в строително-предприемаческата и инвестиционна дейност.

Създадена преди повече от 10 години,  фирмата има успешно изградени и реализирани над 20 жилищни сгради в Бургас, Свети Влас, Китен и целия Черноморски регион. Дружеството изпълнява своите проекти в краткосрочен план, прилагайки европейските стандарти за съвременна архитектурна визия.

Да инвестираш правилно, означава да се подсигуриш дългосрочно

Покупката на имот в голям град е добра инвестиция, защото дава възможност вложението ви да се превърне в печеливша конфигурация със сигурен месечен доход. Това се случва, ако решите да отдадете имота си под наем. 

Добро предимство при закупуването на собствен дом оказва пазарът на недвижими имоти, който е сравнително добре регулиран и развит и се радва на добро банково кредитиране. Другото преимущество при новите сгради е  гаранцията в строителството и качественото им изпълнение. Апартаментите имат много по-добра изолация от старите, което е предпоставка за добра енергийна ефективност. Хубаво е да се знае, че при новото строителство разпределението в жилищата се използва максимално добре, за да може стаите да са с оптимална функционалност. Недвижимият имот може да се реализира за лично ползване, за отдаване под наем целогодишно, или за комбинирано ползване (лично ползване и сезонно отдаване на туристи).

By

Type at least 1 character to search

За да получите повече информация за нашите текущи проекти, моля свържете се с нас.

Email: office@bginvest76.com

Офис 2: гр. Бургас, пл. Баба Ганка 4

Последвайте ни в социалните мрежи