logo
  • Текущи
  • Multifunctional

tel.: +359 889 76 76 76   e-mail: bginvest76@abv.bg

tel.: +359 889 76 76 76         e-mail: bginvest76@abv.bg

logo

Симфония 2

ФУНКЦИОНАЛЕН ТИП:
Сграда със смесено предназначение
ЕТАП:
В строеж
ГОДИНА:
2019/2021
ИНВЕСТИТОР:
БГ Инвест 76
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:
гр.Бургас, ж.к.Меден Рудник, Районен център /до общински плувен басейн/
РЗП:
6 000.00 кв.м.

Сграда „Симфония 2“ е нов проект, продължение на красивата и елегантна визия на  „Симфония 1“ Благодарение на големия интерес от страна на купувачите и тяхното довери към фирмата инвеститор и строител, БГ ИНВЕСТ 76 проектира новото си архитектурно решение, като отново заложи на безкомпромисно качество и модерна визия.

Района е комуникативен, в близост до спирка на градския транспорт, училища, детски градини, хипермаркети, полицейско управление, Медицински центрове и на метри от големия общински плувен басейн.

В проекта „Симфония 2“ е предвидено изграждането на 6 жилищни етажа, в които ще бъдат построени и функционално изпълнени 85 апартамента, 90 гаража, 2 търговски помещения, както и складове за всяко жилище.

Всички жилища и търговски площи в сградата се предлагат за продажба по БДС и ще се издават на своите новодомци с монтирани водомери и електромери, платени партиди на името на купувача, на шпакловка и замазка, монтирани контакти и ключове, с 6-камерен PVC стъклопакет, блиндирани входни врати с двойно заключване, общи части луксозно изпълнени и с хидравлични безшумни асансьори.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Полето е задължително
Полето е задължително
Полето е задължително
Полето е задължително
Полето е задължително
Полето е задължително
Полето е задължително
Полето е задължително