logo
  • Бъдещи
  • Residential buildings

tel.: +359 889 76 76 76   e-mail: office@bginvest76.com

tel.: +359 889 76 76 76         e-mail: office@bginvest76.com

logo

"БГ Инвест 76" се стреми да задоволи вашите желания за уютно и комфортно жилище в една добра среда за живеене. Затова парцелите за строеж, на които се спираме, са удобни от гледна точка на локация – транспорт, лечебни заведения, детски градини и училища, зелени площи и кътове за игра. Архитектурата и вътрешните разпределения са добре обмислени, за да осигурят максимален комфорт на техните обитатели. Сградите са функционални, с изцяло завършени външни комуникации по БДС, общи части и цялостна визия по проект.

Поради нарастващия интерес към нашите жилищни сгради и изграденото доверие към нас, част от  бъдещите ни инвестиционни намерения са отново на територията на "Меден рудник".

Освен това, ние вярваме, че за да се  създаде функционална, естетична и хармонична жилищна среда, е нужно да се стартира с високи цели и стандарти, и активното отношение към развитието на комплекса. Ние мислим мащабно и действаме в цялост, както по отношение на сградите ни, така и по отношение на средата за живеене – там, където живеете или ще живете вие.

Към настоящия момент сме в процес на разработка на две нови сгради, които също ще бъдат на ключови и възлови места в комплекса. Залагаме отново на добра организация, с разработена план програма, екипност и колегиалност, качество в работата и в изпълнението на  проектите, за да може вие нашите клиенти отново да се гордеете с покупката си, която сте направили при нас.

Вече над 10 години с любов към работата, страст към развитието, постояннство в принципите и човещина в отношениеята, ние създаваме усмивки по лицата на нашите клиенти. А те ни оценяват като ни препоръчват  на приятели и се връщат отново с нови идеи.

 

"БГ Инвест 76" приема оферти за покупка на парцел и за строеж срещу обезщетение.

 

Бъдещи проекти