logo
  • СГРАДА "СИМФОНИЯ 2" В ПРОДАЖБИ

tel.: +359 889 76 76 76   e-mail: office@bginvest76.com

tel.: +359 889 76 76 76         e-mail: office@bginvest76.com

logo

СГРАДА "СИМФОНИЯ 2" В ПРОДАЖБИ

Представяме най-новия архитектурен план на инвеститор с дългогодишен опит, отлична репутация и редица завършени сгради.

Сграда "Симфония 2" е нов проект, продължение на красивата и елегантна визия на „Симфония 1“. Благодарение на големия интерес от страна на купувачите и тяхното довери към фирмата инвеститор и строител, БГ ИНВЕСТ 76 проектира новото си архитектурно решение, като отново заложи на безкомпромисно качество и модерна визия.

Проектът ще започне изграждането си през първото тримесече на 2020 -та година, в непосредствена близост до проекта „Симфония 1“ в Районния център на жилищен комплекс Меден рудник, на метри от общински плувен басейн. БГ ИНВЕСТ 76 концентрира строителната си дейност на комуникативни и възлови локации за удобство на своите клиенти. Имено такова е местоположението на „Симфония 2“ - в близост до спирка на градския транспорт, училища, детски градини, хипермаркети, новото пето полицейско управление, Медицински центрове и на 500 метра от бъдещия Младежки културен център.

В сграда „Симфония 2“ е предвидено изграждането на 6 жилищни етажа, в които ще бъдат построени и функционално изпълнени 85 апартамента, 90 гаража, 2 търговски помещения, както и складове за всяко жилище. 

Всички жилища и търговски площи в сградата се предлагат за продажба по БДС и ще се издават на своите новодомци с монтирани водомери и електромери, платени партиди на името на купувача, на шпакловка и замазка, монтирани контакти и ключове, с 6-камерен PVC стъклопакет, блиндирани входни врати с двойно заключване, общи части луксозно изпълнени и с хидравлични безшумни асансьори.

 

Схема на плащане на закупения имот:

· 3 000 евро при стоп-капаро (за да се запази апартамента);

· 30% минус стоп-капарото - при първа копка и подписването на Предварителния договор;

· 20% - до кота +12 (при 4-ти жилищен етаж)

· 30%  - при готов груб строеж, с поставен покрив - Акт 14;

· 15%  - при завършена фасада и поставена дограма – АКТ 15;

·   5% - при завършена сграда – АКТ 16

Фирмата предлага и индивидуални схеми на плащане, според възможностите на купувача!

ФИРМАТА СТРОИТЕЛ И ИНВЕСТИТОР „БГ ИНВЕСТ 76“ ПРЕДЛАГА ИЗПЛАЩАНЕ И РАЗСРОЧВАНЕ НА ВНОСКИТЕ ДО ТРИДЕСЕТ МЕСЕЦА. 0% ЛИХВА

 

Автор: Надежда Николова

Всички новини