logo
  • ЖИЛИЩНА СГРАДА "ГЛАДСТОН" ПРЕДСРОЧНО С АКТ 16

tel.: +359 889 76 76 76   e-mail: office@bginvest76.com

tel.: +359 889 76 76 76         e-mail: office@bginvest76.com

logo

ЖИЛИЩНА СГРАДА "ГЛАДСТОН" ПРЕДСРОЧНО С АКТ 16

Жилищна сграда "Гладстон" е завършена сграда през 2017 г с издаден АКТ 16 в по-ранен период от заложения. Благодарение на бързата и всеотдайна работа на фирмата-строител, изпълнението на проекта отне малко повече от една година. Луксозното архитектурно изпълнение се намира в широкия центъра на град Бургас. Района е комуникативен, в близост до главните административни сгради на града и градския транспорт, медицински център, детска градина, на 50 метра от стария съд и на три минути ходене пеша до центъра на града. В нея бяха изпълнени 16 уютни и пропорционални апартамента, 10 паркоместа, 6 гаража и 2 магазина. Сградата бе издадена изцяло завършена и по проект на своите новодомци, жилищните и търговски помещения до ключ.

  • Всички апартаменти се издават на тапа по БДС с входни блиндирани врати, 6-камерен PVC стъклопакет.
  • Тавани и стени са с гипсова шпакловка, под-циментова замазка, монтирани обезопасени контакти и ключове.
  • Балкони са с гранитогрес с капкобрани, облицовани с гранитогрес первази на терасата и прозорците; парапетът е метален; всички външни връзка (ВиК, ел.) изпълнени, ВиК инсталация - до тапа, ел.инсталация - до ключ, входна врата на сградата - метална с ел.брава.
  • Общите части са луксозно изпълнени с безшумен асансьор.

За изпълнението на сградата бяха използвани още: водопроводна и канализационна инсталации, ел. инсталация с общо ел. табло за сградата, индивидуални апартаментни ел. табла със съответните токови кръгове; звънчева инсталация и домофонна уредба - с табло, TV кабелна мрежа; вентилационни отвори и комини, и др.

Визията на сградата е със съвременна архитектура, която е изградена с висококачествени материали, съобразени с европейските изисквания и стандарти.

 

Автор: Надежда Николова

Всички новини