logo
  • ЕЛЕГАНТНАТА КРАСОТА НА "ВЪЗРАЖДАНЕ"

tel.: +359 889 76 76 76   e-mail: office@bginvest76.com

tel.: +359 889 76 76 76         e-mail: office@bginvest76.com

logo

ЕЛЕГАНТНАТА КРАСОТА НА "ВЪЗРАЖДАНЕ"

Жилищна сграда „Възраждане" се откроява с модерната си архитектурна визия и съвременното усещане за стил и комфортно жителство на своите новодомци. Намираща се на ъгъла на две познати улици - Васил Левски и Ивайло, сградата разкрива своята елегантност на северозападното, както и от части южно изложение. Проекта беше изпълнен през 2017 г., в по ранен етап от заложения. В него бяха заложени и построени общо 16 апартамента, 10 гаража и 6 паркоместа.

 

  • Всички апартаменти се издават на тапа по БДС с входни блиндирани врати, 6-камерен PVC стъклопакет.
  • Тавани и стени са с гипсова шпакловка, под-циментова замазка, монтирани обезопасени контакти и ключове.
  • Балкони са с гранитогрес с капкобрани, облицовани с гранитогрес первази на терасата и прозорците; парапетът е метален; всички външни връзка (ВиК, ел.) изпълнени, ВиК инсталация - до тапа, ел.инсталация - до ключ, входна врата на сградата - метална с ел.брава.
  • Общите части са луксозно изпълнени с безшумен асансьор.

За изпълнението на сградата бяха използвани още: водопроводна и канализационна инсталации, ел. инсталация с общо ел. табло за сградата, индивидуални апартаментни ел. табла със съответните токови кръгове; звънчева инсталация и домофонна уредба - с табло, TV кабелна мрежа; вентилационни отвори и комини, и др.

Локацията на сградата е комфортна за едно градско жилище-далеч от шумната и натоварена среда и близко до Борисовата градина, Младежкия дом, училища, детски градини, магазини и на не повече от 5-7 минути ходене пеша до центъра на града.

 

Автор: Надежда Николова

Всички новини