logo
  • “БГ ИНВЕСТ 76“ ПУСКА НОВ ПРОЕКТ В ПРОДАЖБА

tel.: +359 889 76 76 76   e-mail: office@bginvest76.com

tel.: +359 889 76 76 76         e-mail: office@bginvest76.com

logo

“БГ ИНВЕСТ 76“ ПУСКА НОВ ПРОЕКТ В ПРОДАЖБА

Строително-предприемаческа компания "БГ Инвест 76" представя най-новия си проект СИТИ ПАРК 1 в гр. Бургас, ж.к. "Меден рудник", Районен Център. На границата до новият зелен парк и спортен комплекс, чиито изпълнение е на ход.

Жилищната сграда е проектирана с два входа, всеки от които е с шест надземни етажа, на които са разположени общо 90 апартамента, по 6 за всеки вход на етаж. На сутеренен и партерен етаж са планирани над 120 паркоместа и гаражи. 

Предимства

✔️ Нова сграда с гледка към новия зелен парк и Мандренското езеро, на метри от автобусен терминал “Меден рудник”;

✔️ Инвеститор с безупречна репутация и над 20 завършени проекта в Бургас и южното Черноморие;

✔️Съвременна архитектурна визия и отлични разпределения, предоставящи функционалност и рационално усвояване на пространствата;

✔️Функционални апартаменти с различна квадратура;

✔️Висока енергийна ефективност - звуко и топлоизолация, нисък разход при експлоатация;

✔️Висококачествено строителство с най-висок клас материали и технологии;

✔️Отлична възможност за живеене или инвестиция в бързоразвиващ се район;

✔️Самостоятелни паркоместа и гаражи за продажба;

✔️Апартаментите и търговската площ се издават в степен на завършеност по БДС (шпакловка и замазка);

✔️БЕЗ КОМИСИОННА!

✔️Индивидуални схеми на плащане според възможностите на всеки купувач;

Сградата е първата от няколкото предвидени да се построят за в бъдеще в съседство. Проектът ще се изпълнява от дъщерната фирма на "БГ Инвест 76" и "Дорослава Строй" - "Бургас Инвест". Обединени от дългогодишния си опит, с десетки реализирани проекта инвеститорите имат за цел проектирането и изграждането на нови жилищни сгради.

Защо да инвестирате в Меден рудник?

Комплекс "Меден рудник" е един от най - големите и бързо развиващи се жилищни квартали не само в Бургас, но и в страната. Според статистически данни той е на осмо място в България с население от близо 80 000 души, което представлява 40% от населението на Бургас. Интересен факт е, че по този показател няма друг подобен аналог в България.

"Меден рудник" разполага с удобна инфраструктура и изцяло обновена транспортна мрежа, която чрез няколко автобусни и една тролейбусна линия свързва квартала с Бургас. Новият бърз автобусен коридор позволява по-бързо придвижване от квартала до всяка точка на града.  Като самостоятелно функционираща жилищна система, комплексът разполага с основни и средни училища, професионална техническа гимназия, както и 6 държавни детски градини, сред които и най-новата ЕКО сграда. Детското заведение е първо по рода си в черноморския град – с висок клас на енергийна ефективност, с минимално потребление на енергия и ниски разходи за отопление. За удобство на жителите, в "Меден рудник" съществуват няколко медицински центъра. Там функционира и една от най - модерните многопрофилни болници в страната, която разполага с богат набор от специалисти и съвременна медицинска апаратура.

В допълнение към спокойната и уютна жилищна среда, "Меден рудник" е заобиколен от две езера - Бургаското и Мандренското. Там се намира новопостроеният православен храм "Св. Николай Чудотворец", манастирският комплекс "Света Богородица", а от връх "Шилото" се разкрива прекрасна панорама към Бургаския залив. Директна връзка с инвеститора!

 

Вашето бъдеще е наша мисия. Инвестирай правилно, живей комфортно!

 

 

Автор: Надежда Николова

 

Всички новини