logo
  • АКТ 16 ЗА СГРАДА "СЪНИ ЛАЙФ". ЧЕСТИТО НА НОВОДОМЦИТЕ!

tel.: +359 889 76 76 76   e-mail: office@bginvest76.com

tel.: +359 889 76 76 76         e-mail: office@bginvest76.com

logo

АКТ 16 ЗА СГРАДА "СЪНИ ЛАЙФ".

ЧЕСТИТО НА НОВОДОМЦИТЕ!

"БГ ИНВЕСТ 76" ЕООД приключва годината с получаването на Разрешение за ползване и въвеждане в експлоатация на жилищна сграда "Съни Лайф". С удоволствие Ви съобщаваме, че сградата е напълно завършена и издадена на своите новодомци. Визията е модерна, отговаряща на съвременния обитател, а разпределенията на жилищните помещения са оптимално изпълнени.

Сграда "Съни лайф" се разгръща със застроена площ от 4 500 кв.м и е разположена в жилищната територия на зона В ж.к. "Меден рудник", Бургас, в близост до автобусен терминал "Юг" на градския транспорт. Наблизко се намира нова детска градина и новопроектиран и с предстоящо изграждане общински спортен комплекс с детски площадки и кътове за отдих. От сградата се "отваря" красива панорама на юг към езерото "Мандра" и на изток към Бургаския залив.

Сградата е със смесено предназначение, като в нея са проектирани и изградени: гаражи, паркоместа, едностайни, двустайни и тристайни апартамент, търговски площи. http://www.bginvest76.com/новини/търговски-площи-директно-от-строителя/

При строителството бяха спазени всички изисквания по проект и по Български Държавен Стандарт.

Тук може да видите допълнителна информация за сградата: http://www.bginvest76.com/обекти/завършени-проекти/?pview=3

 

 

Всички новини