logo
  • Новини
  • News

tel.: +359 889 76 76 76   e-mail: office@bginvest76.com

tel.: +359 889 76 76 76         e-mail: office@bginvest76.com

logo

“БГ ИНВЕСТ 76“ ПУСКА НОВ ПРОЕКТ В ПРОДАЖБА

СИТИ ПАРК 1 - НОВОТО АРХИТЕКТУРНО РЕШЕНИЕ НА ИНВЕСТИТОР С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ И БЕЗУПРЕЧНА РЕПУТАЦИЯ.

прочети повече

СТАРТИРА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОЕКТА ЗА НОВИЯ ПАРК В МЕДЕН РУДНИК

В бюджета на Община Бургас за тази година са заложени средства за старта и изпълнението на първи етап на изграждането на Зелен парк и спортен комплекс. Проектът е замислен на мястото на пресушеното блато в близост до Битака, в зона В на ж.к. "Меден рудник" . Предстои обособяването на парк върху площ от няколко декара - с алеи, детски кътове и зони за отдих.

прочети повече

ДОМЪТ ПРЕЗ 2021 - МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ В ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН

На мода са пастелните цветове, меките форми и естествените материали. Дървото е не само на пода, а и по стените, дори и таваните.

прочети повече

АКТ 16 ЗА СГРАДА "СЪНИ ЛАЙФ". ЧЕСТИТО НА НОВОДОМЦИТЕ!

"БГ ИНВЕСТ 76" ЕООД приключва годината с получаването на Разрешение за ползване и въвеждане в експлоатация на жилищна сграда "Съни Лайф". С удоволствие Ви съобщаваме, че сградата е напълно завършена и издадена на своите новодомци. Визията е модерна, отговаряща на съвременния обитател, а разпределенията на жилищните помещения са оптимално изпълнени.

прочети повече

БЛАГОСЛОВЕНИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!

Това е празник, които ни напомня, че няма нищо по-важно от здравето и присъствието на нашите семейства!

Дайте обич на хората около Вас, усмихнете се на непознат и подарете надежда, на тези които я търсят.

прочети повече

ЧЕСТИТ ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ!

Първи ноември е празник на българската историческа памет и национално самочувствие, дело на хилядите книжовници, просветители и революционери, посветили живота си на знанието, духовността и свободата. С неуморния си всеотдаен труд, водени от пламъка на родолюбието, те вдъхват вяра в собствените сили на народа ни по пътя към възстановяване на българската държавност. Делото на народните будители утвърждава през вековете нашите национални ценности и идеали, човешкото ни самочувствие и достойнство.

прочети повече

ТЪРГОВСКА ПЛОЩ ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ

МАГАЗИН В НОВА ЛУКСОЗНА СГРАДА. ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ. БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ. БЕЗ КОМИСИОННА.

прочети повече

ТЪРГОВСКИ ПЛОЩИ ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ

МАГАЗИНИ В НОВА ЛУКСОЗНА СГРАДА пред АКТ 16. ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ. БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ. БЕЗ КОМИСИОННА.

прочети повече

ТЪРГОВСКИ ПЛОЩИ ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ 

МАГАЗИНИ В НОВА ЛУКСОЗНА СГРАДА. ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ. БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ. БЕЗ КОМИСИОННА.

прочети повече

ТЪРГОВСКИ ПЛОЩИ ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ

Имаме удоволствието да Ви представим свободните търговски площи, с които фирмата инвеститор и строител "БГ Инвест 76" пуска в продажби. Дружеството дава възможност на всички потенциални клиенти възможност за разсрочено плащане и без оскъпяване на сделката.

прочети повече

МАЛКИЯТ МАНХАТЪН ИЛИ КАК ЕДНИ ПРАЗНИ ПОЛЯНИ СЕ ПРЕВЪРНАХА В ПРЕДПОЧИТАНО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ

Комплекс "Меден рудник" е един от най - големите и бързо развиващи се жилищни квартали не само в Бургас, но и в страната. Заради високото разположение и застрояването на комплекса с нови блокове, често бургазлии използват шеговито названието "Манхатън". Именно, защото облика на квартала през нощта наподобява на този като острова /Ню Йорк/.

прочети повече

МЕГАПРОЕКТ ЗА "ВИК-БУРГАС" С ПАРИ ОТ ЕС

С големи я интегриран воден проект ще се реши въпросът с 2/3 от територията на "Меден рудник", като ще бъдат отключени възможности за разширение и развитие на комплекса в сега съществуващата му част, която вече е с население на един средноголям български град. Ще се обхванат цялостно отпадните му води.

прочети повече

„СТРОИТЕЛСТВОТО Е ЕДИН ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ ФАКТОРИ, КОЙТО ЗАДВИЖВА ЦЯЛАТА ИКОНОМИКА“ – Валентин Николов, изпълнителен директор на Строителната камара

Стратегията на кабинета е създаване на условия за заетост в строителния бранш чрез увеличаване на обемите.

прочети повече

СТАРТ НА СТРОИТЕЛСТВОТО НА ПРОЕКТ „СИМФОНИЯ 2“

В сграда „Симфония 2“ е предвидено изграждането на 6 жилищни етажа, в които ще бъдат построени и функционално изпълнени 85 апартамента, 90 гаража, 2 търговски помещения, както и складове за всяко жилище.

прочети повече

ИНВЕСТИЦИЯ В ИМОТ ПО ВРЕМЕ НА РЕЦЕСИЯ. НАЙ-СИГУРНИЯ ХОД ДА ЗАПАЗИМ ЛИЧНИЯ СИ ВЛОГ, ПОДСИГУРЯВАЙКИ БЪДЕЩЕТО СИ!

Убедени сме, че недвижимите имоти са били и ще продължат да бъдат най-добрият инструмент за съхраняване на спестяванията, особено в подобни турболентни времена. Статистиката и историята доказват, че в средосрочен и дългосрочен план имотите винаги са били най-добрата инвестиционна възможност в българската икономичека действителност и вярваме, че българските граждани ще продължат да я предпочитат.

прочети повече

ОБРЪЩЕНИЕ НА УС НА НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Независимо от спецификите на момента, в който се намираме, професионалните брокери на недвижими имоти няма да прекъснат своята работа в услуга на гражданите.

прочети повече

EКСПЕРТ: ПРИ РЕЦЕСИЯ ИНВЕСТИРАЙТЕ В ИМОТИ!

“При рецесия най-сигурните инвестиции, които не само ще запазят парите ви, а и ще ви донесат дивиденти са тази в недвижими имоти” ...

прочети повече

НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА ПОДМЯНА НА СТАРИТЕ ПЕЧКИ! ВЪЗМОЖНОСТ И ЗА ЧАСТ ОТ ЖИТЕЛИТЕ НА МЕДЕН РУДНИК.

Жителите на Централна градска част, квартал "Възраждане" и комплексите "Лазур", "Братя Миладинови" и зона Г на "Меден рудник" имат възможността да подобрят чувствително комфорта в домовете си за предстоящия зимен сезон, като подменят напълно безплатно старите печки на дърва и въглища с нови уреди на екологично гориво.

прочети повече

ТРЕСКАВА ПОДГОТОВКА ЗА СТАРТИРАНЕ НА ПРОЕКТЪТ „СИМФОНИЯ 2“. ПЪРВА КОПКА ДО ДНИ!

Фирмата инвеститор и строител "БГ Инвест 76" подготвя един от най-вдъхновяващите си проекти именно сграда „Симфония 2“, продължение на вече изградената „Симфония“. Очаква се до дни изпълнителят да стартира същественото строителство. Пожелаваме му успех и безаварийна работа!

прочети повече

3 МАРТ – ДЕНЯТ НА БЪЛГАРИЯ

Датата на националния ни празник е символ не само на освободена, но и на обединена България. Символ на една силна нация с огромен потенциал, способна да играе основна роля в европейската и световната политика. Такава е истината зад символа „3-ти март".

прочети повече

ЛЕГЕНДАТА ЗА МАРТЕНИЦИТЕ

Според народното поверие червения цвят има силата на слънцето и дава жизненост на всяко същество. Белият цвят символизира чистотата, невинността и радостта.

прочети повече

ПЛАВАЩИ ХОТЕЛИ ЗА СВЕТОВНАТА КУПА ПРЕЗ 2022 Г. НА FIFA ЩЕ БЪДАТ ИЗГРАДЕНИ С ВПЕЧАТЛЯВАЩИ МАЩАБИ БЛИЗО ДО ДОХА

Организаторите в Доха използват нов подход за повишаване на капацитета на хотелската стая в града.

прочети повече

ПОРЕДНА СГРАДА НА "БГ ИНВЕСТ 76" С АКТ 16

"БГ Инвест 76" ЕООД завърши пълното строителство на сграда "МЕДЕН РУДНИК". Сградата е с една от най-впечатляващите локации на комплекса, а именно в Районния център на самия бул. "Александър Коджакафалията". Последният изграден нов булевард, който пресича комплекса и е възлова артерия, през която минава бързата автобусна линия.

прочети повече

"БГ ИНВЕСТ 76" ВИ ПОЖЕЛАВА СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ

Екипът на "БГ Инвест 76" Ви пожелава светли Коледни и Новогодишни празници! Желаем Ви здраве, топлина в дома, радост и нови сбъднати мечти!

прочети повече

ЧЕРЕН ПЕТЪК С ПОКУПКА НА ИМОТ ОТ "БГ ИНВЕСТ 76"

"БГ Инвест 76" ЕООД, строителна и инвестиционна фирма, известна освен с гъвкавите и толерантни схеми на плащане към своите новодомци стартира кампания по повод нашумелия и в България "Черен петък".

прочети повече

ИЗГРАЖДАТ НОВА ПЪТНА ВРЪЗКА В Ж. К. "МЕДЕН РУДНИК"

Началната и финалната точка на предвиденото ново трасе ще са две кръстовища, като тепърва ще се реши от какъв вид е най-подходящо да бъдат те. Първото е ситуирано в района на продължението на ул. "Александър Георгиев Коджакафалията" след „Битака“ и преди Пречиствателната станция на "Меден рудник". Второто кръстовище е предвидено при връзката на потенциалното трасе с републикански път I-9 – по пътя към Созопол, малко преди бензиностанция „Лукойл“. За да се осъществи връзката между двете кръстовища, ще се наложи преминаването през водни площи.

прочети повече

МЛАДЕЖКИ КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР В "МЕДЕН РУДНИК"

Община Бургас иска да създаде Младежки културен център в най-големият си жилищен комплекс "Меден рудник", където са най-много и децата. Проектът е планиран да бъде изграден в зона А на комплекса, на 500 метра от общински плувен басейн.

прочети повече

ПАРК С АМФИТЕТЪР ЗА ЖИТЕЛИТЕ В "МЕДЕН РУДНИК"

Новият парк ще се простира върху терен от 10 декара. Предвидено е обособяването на три зони.

прочети повече

СГРАДА "СИМФОНИЯ 2" В ПРОДАЖБИ

Сграда "Симфония 2" е нов проект, продължение на красивата и елегантна визия на "Симфония 1". Благодарение на големия интерес от страна на купувачите и тяхното довери към фирмата инвеститор и строител, БГ ИНВЕСТ 76 проектира новото си архитектурно решение, като отново заложи на безкомпромисно качество и модерна визия.

прочети повече

ЖИЛИЩНА СГРАДА "ГЛАДСТОН" ПРЕДСРОЧНО С АКТ 16

Жилищна сграда "Гладстон" е завършена сграда през 2017 г с издаден АКТ 16 в по-ранен период от заложения. Благодарение на бързата и всеотдайна работа на фирмата-строител, изпълнението на проекта отне малко повече от една година. Луксозното архитектурно изпълнение се намира в широкия центъра на град Бургас. Района е комуникативен, в близост до главните административни сгради на града и градския транспорт, медицински център, детска градина, на 50 метра от стария съд и на три минути ходене пеша до центъра на града. В нея бяха изпълнени 16 уютни и пропорционални апартамента, 10 паркоместа, 6 гаража и 2 магазина. Сградата бе издадена изцяло завършена и по проект на своите новодомци, жилищните и търговски помещения до ключ.

прочети повече

ЕЛЕГАНТНАТА КРАСОТА НА "ВЪЗРАЖДАНЕ"

Жилищна сграда „Възраждане" се откроява с модерната си архитектурна визия и съвременното усещане за стил и комфортно жителство на своите новодомци. Намираща се на ъгъла на две познати улици - Васил Левски и Ивайло, сградата разкрива своята елегантност на северозападното, както и от части южно изложение. Проекта беше изпълнен през 2017 г., в по ранен етап от заложения. В него бяха заложени и построени общо .... Апартамента и .... Гаража....

прочети повече

ГОЛЯМ ИЛИ МАЛЪК АПАРТАМЕНТ

В България има близо 4 млн. жилища по брой на стаи. Като по-голямата част от домовете са с двустайни и тристайни апартаменти, а едва 25 % от тях многостайни. Като основна причина строителния бранш посочва финансовите възможности на купувача и инвестиционната цел след придобиването на жилището.

прочети повече

ИНВЕСТИРАЙ ПРАВИЛНО, ЖИВЕЙ КОМФОРТНО

Безспорно една от най-правилните инвестиции е тази в недвижимото имущество. Перспективно решение за правилно вложение или как една такава инвестиция дава сигурност и удовлетвореност. Всеки, насочил се към закупуването на жилище, е изключително важно да направи информиран избор, за да изпълни представите си за идеален дом.

прочети повече